Translate

2013 m. rugpjūčio 14 d., trečiadienis

Pažintis su švedišku alumi

Taip linksmai buvau nusiteikęs praleisti šį vakarą, tuo labiau, kad įsigijau alaus iš dar neragautos šalies Švedijos. Galvojau prirašysiu čia visokių pastebėjimų, bet ................
66/365
67/365



















"Millenium Starkol" - 5,1 proc. ir "Pripps Bla export III" - 5,0 proc, galima apibūdinti vienu sakiniu: abiejų spalva auksinė, abu greit užputoja, bet puta ilgai neužsibūna, abu neturi jokio kvapo ir abiejų vienodas vandeningas skonis. Labai tikiuosi, jog kada nors teks paragaut normalaus alaus iš Švedijos.

11 komentarų:

  1. man tai keista kad tu perki alų iš prekybos centro kur jis kainuoja nepilnus 2 lt ir kažko tikiesi.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu nežinau kur tu matei po 2 lt., aš pirkau po 3,69 ir 3,29 Lt. Todėl ir tikėjaus įdomesnio skonio. Kai alus kainuoja 2 lt ir mažiau tai daug maž jo skonis aiškus.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Čia standartiniai švediški supermarketų akcijiniai alūs, už 20 kronų- 6 skardinės (2,8-3,5%), tik su padidintu iki 5 proc. alkoholio.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tai jei gerai išskaičiavau skardinė Švedijos supermarketuose kainuoja 1,33 lt o pas mus Lietuvoje virš 3 litų. neblogas uždarbis.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ne visai taip, pas juos tokio stiprumo supermarkete nenusipirksi, tik iki 3,5%. Stipresnis tik alkoholio parduotuvėse. Čia eksporto variantas.
    P.S. Senokai buvau, gal kas pasiekitė.

    AtsakytiPanaikinti
  6. SIS ALUS PAGAMINTAS LIETUVOJE.PATS MACIAU UTENOJE KAIP PILSTE SI ALU I SKARDINES

    AtsakytiPanaikinti
  7. Tai kad ant jų ir parašyta: pagaminta Lietuvoje. Gamintojas Utenos alus, jei gerai pamenu. Vasaros pradžioje buvo jiems akcija, galvoju, o neragauta alus švediškas, pavarčiau, pamačiau, kas pagamino iur padėjau atgal...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Vis dėl to suklydau, šiandien nusipirkau. Ten tik pardavėjas: Utenos-Švyturio. Gamintas iš tiesų Švedijoj...

    AtsakytiPanaikinti
  9. gamina Utenoje.eksportui i Svedija.susigrazina pvm uz eksportuota produkcija ,del to negali rasyti kad gaminta Lietuvoje.nuvykite i gamykla ir paklauskite.jums patvirtins.tokiu atseit Svedisko alaus skardiniu siuo metu galima nusipirkti virs 10 rusiu ir visos is Utenos.kolekcionuoju skardines del to zinau ka rasau.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Bet ar čia tada ne skandalu gręsią toks dalykas, kai ant skardinės nurodomas gamintojas Švedijoje?

    AtsakytiPanaikinti