Translate

2012 m. rugsėjo 26 d., trečiadienis

UAB "Armeniukas"

  UAB "Armeniukas" - alaus darykla įsikūrusi Klausučių kaime, Jurbarko rajone. Šios daryklos alų įsigijau vienoje maisto prekių parduotuvėje esančioje Jurbarke. Mano dėmesį patraukė labai jau vaizdingos etiketės,  praeiti pro šalį ir nepastebėti tikrai neįmanoma. Aišku feministės tikrai įsižeis ir galbūt sakys kodėl būtent moterys , o ne vyrai pavaizduoti ant etikečių? Bet juk aišku kaip du kart du, kad merginos ir alus tai neatsiejama, na dar prie visos šios puokštės pridėkim dar ir sportą. Įdomumo dėlei alaus daryklos vadovams pasiūlyčiau ant etiketės uždėt ir raumeningų vyrukų nuotraukelės su tam tikrom nutrinamom vietom, manau Lietuvos moterys vien dėl įdomumo tikrai nupirktų vieną kitą buteliuką. Na užteks čia blevyzgot. Nutariau paragaut dvi šios daryklos alaus rūšis.
" Jurbarkiečių pilsner "- alaus stiprumas 5 %, jo spalva drumzlina ( nors etiketėje rašoma šviesaus gintaro). Alus turi kartoką kvapą, beje jo skonis toks pat kartus, ypač jaučiasi apyniai. Alus visai negazuotas. Šiaip šis alus didelio įspūdžio nepadarė.













"Padubysio stiprusis" - 9% stiprumo. Kaip ir silpnesnis šio alaus brolis ( Jurbarkiečių pilsner), taip ir šis alus yra drumzlinos spalvos. Pradarius butelį pasklinda silpnas alkoholio kvapelis, o tai jau veikia gązdinančiai. Paragavus pirmą gurkšnį aš radau tolimą kavos skonį. Alus labai tirštas ir tikrai rūgštus ( nors etiketėje rašoma, jog skonis saldus). Kažkaip įsivaizdavau, kad tokio stiprumo alus bus tikrai neskanus ir reikės prisiversti jį paragauti,  bet šis pasirodė visai nieko, tiesa įpusėjus butelį pasijuto visi 9% aluje esančio alkoholio.
P.S. Mano manymu visai gerai,kad nuo kitų metų nebebus 2 l. butelių nes tai leis paragauti įvairesnio alaus, kad ir tokio stiprumo kaip šis.

2 komentarai:

  1. Pamenu, kažkada svečiuodamiesi Skirsnemunėje nusipirkom šito alaus (kuris pasirodė dar ne toks blogas) ir didžiausias stresas buvo, kad vienos etiketės bikinis... nenusitrynė :))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dabar neblogas "Jurgenborgo" 4,8%, "Alaus banke" Jurbarke žinau, kad pilsto:)

    AtsakytiPanaikinti