Šio alaus atsiradimą lėmė 300 tautiečių (gaila, kad manęs ten nebuvo), kurie iš 3 skirtingų alaus rūšių, kurias pasiūlė "Utenos alaus "aludariai išrinko būtent šitą. Taigi dabar apie alų:
"Utenos Classic"- stiprumas 5,2%, taurėje plaukioja labai daug burbuliukų sudarančių alaus putą, kuri ilgai neužsilaiko. Alus turi savotišką miežių salyklo kvapą bei skonį. Pirmieji gurkšniai šio alaus šiek tiek kartoki, jaučiasi savotiškas miežių salyklo skonis, daugiau kažko naujo, subtilaus šiame aluje neradau. Pasak aludarių toks alus kažkada jau buvo verdamas, aš galvoju, kad tais, nežinia kokiais laikais, jei šis alus ir buvo verdamas, tai jis turėjo išraiškingesnį skonį, nei dabartinis (manau, kad tada buvo dedami natūralesni ingredientai). Ir dar klausimas "Utenos alaus" reklamos skyriui, kodėl naujas alus su mėlynos spalvos etikete? Prekybos centruose šį alų sunku pastebėti, eidamas pro lentynas iškart jo nepastebėjau, nes galvojau, kad tai senas "Utenos alus" su nauja etikete.
"Utenos Classic"- stiprumas 5,2%, taurėje plaukioja labai daug burbuliukų sudarančių alaus putą, kuri ilgai neužsilaiko. Alus turi savotišką miežių salyklo kvapą bei skonį. Pirmieji gurkšniai šio alaus šiek tiek kartoki, jaučiasi savotiškas miežių salyklo skonis, daugiau kažko naujo, subtilaus šiame aluje neradau. Pasak aludarių toks alus kažkada jau buvo verdamas, aš galvoju, kad tais, nežinia kokiais laikais, jei šis alus ir buvo verdamas, tai jis turėjo išraiškingesnį skonį, nei dabartinis (manau, kad tada buvo dedami natūralesni ingredientai). Ir dar klausimas "Utenos alaus" reklamos skyriui, kodėl naujas alus su mėlynos spalvos etikete? Prekybos centruose šį alų sunku pastebėti, eidamas pro lentynas iškart jo nepastebėjau, nes galvojau, kad tai senas "Utenos alus" su nauja etikete.
Irgi nusipirkau šitą, kad pažiūrėt ką tautiečiai išrinko :D
AtsakytiPanaikinti