Translate

2012 m. gruodžio 14 d., penktadienis

Burmistro sodrusis juodasis alus 7%

31/365
Pastaruoju metu pastebėjau keistą tendenciją, jog "Kauno alaus" naujienas galima rasti tik specialiose gėrimų išparduotuvėse, didžiuosiuose prekybos centruose jų ir su žiburiu nerasi. Kažkokia keista strategija populiarinti savo alų, kurio gamybai nebuvo naudojama "High gravity" technologija. Paskutiniu metu "Kauno alaus" marketingas ypač akcentuoja šį savo privalumą. Mano manymu jei norima pabrėžti, kad alus pagamintas nenaudojant "High gravity" technologijos, tai apie tai reikėtų rašyti pagrindinėje etiketėje,o ne "nematomoje",  kiek iš mūsų prieš perkant alų skaito galinę etiketę?  Reikia manyti, kad šis alus tai "Kauno alaus" pasididžiavimas, nes į tokius butelius dauguma alaus daryklų pilsto tik geriausią jų manymu alų. Etiketė kažkuo priminė vesternuose rodomus plakatus, kuriuose vaizduojami paieškomi žmonės, šioje etiketėje trūksta tik atlygio už vaizduojamą asmenį, kuris man labai priminė Prezidentą A. Smetoną.  Jau iš pavadinimo galima susigaudyti, kad šis alus turės karamelės, kavos skonį, bus šiek tiek saldokas. Tiesa pasakius šio alaus spalva man nei kiek nepriminė juodos, tai daugiau tamsiai rudos spalvos alus turintis nevisai baltą tirštą alaus putą.Grįžtant prie alaus  skonio tai jis kažkoks chamelioniškas: pirmas gurkšnis akimirką buvo saldus po to iškart pasidarė kartus, antrame gurkšnyje dingo vien tik kartumas, o atsirado saldumas ir kartumas. Visai nesijaučia, kad tai 7% stiprumo alus.

2 komentarai:

  1. Manau, jog straipsnis neišbaigtas ir jam trūksta kryptingumo. Antraštė leidžia suprasti, kad rašysite apie Burmistro alų, todėl aš, kaip atsitiktinis skaitytojas, tikėjausi gan geresnės, tikslesnės ALAUS "recencijos", tačiau dalį straipsnio mačiau tik atsiliepimus apie prastą Kauno alaus marketingą, o pačiam Burmistrui buvo skirta tik maža dalis straipsnio. Taip pat šiam trūko pabaigos bei vartotojo nuomonės "summary".

    O nematant paties straipsnio, kaip alaus mėgėjas, noriu pasakyti, jog tai puikus Kauno alaus produktas, kuriam išties galiu rašyti 9/10.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai tikrai geras Alus, vertas būti tame butelyje.

    AtsakytiPanaikinti