Translate

2013 m. gruodžio 1 d., sekmadienis

Roko dinozaurų alus

  Per 2013 metus išgėriau vos 75 naujas alaus rūšis o turėjau paragaut 365,  dėl to esu labai piktas ant savęs. Naujam startui pasirinkau alų, vienaip ar kitaip, susijusį su roko dinozaurais:  Iron Maiden bei AC/DC, pirmieji šiek tiek prisidėjo prie alaus kūrimo, o antrieji davė leidimą naudoti savo vardą.
1/365
AC/DC  juk negroja lengvos, popsinės muzikos o savo vardą davė alui kuriam apibūdinti užtektų trijų žodžių - "lageris ir tiek".  Mano nuomone alus turėjo būti bent jau kokių 7 proc stiprumo, kad kaip ir muzika iškart užvestų, o dabar "AC/DC" alaus stiprumas 5,0 proc. aukso spalvos, be putos. Atidarius pasklido salstelėjęs miežių salyklo kvapas, alaus skonis buvo kartokas ir turėjo miežių salyklo poskonį. Tai toks alus kurį paragavai ir pamiršai, tikrai neverta mokėt vos ne 6 lt.
2/365









Alus "Trooper" antras mano nusivylimas, kaina neatitinka kokybės. Sumokėta grynai tik už vardą. Alus turi saldų vaisių kvapą,  kuriame juntami bananai, citrina. Silpnai gazuotas, vario spalvos ir turintis kartoką apynių skonį alus.  Vienas pliusas - graži etiketė.

5 komentarai:

  1. Pasiseke kad dar gavai pirkti,nes si alu pardavineti uzdraude.pasak NTAKT pagal musu istatymus joks izymus zmogus ar grupe negali reklamuoti alkoholio.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tas IRON MAIDEN trooper turejo but dar stipresnis nei AC/DC, nes Iron Maiden daug sunkiau groja.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tai jau niekur jo nėra pirkti ?

    AtsakytiPanaikinti