Translate

2014 m. liepos 10 d., ketvirtadienis

Astravo alus

16/365
"Astravo Pils"- alk. stiprumas 4.2 proc. Aukso spalvos, lengvai gazuotas, mažai putoja, o ir susidariusi smulkutė balta puta ilgai neišsilaiko. Vos tik alus patenka į skrandį  atsiranda lengvas kartumas kuris ilgainiui išnyksta. Alus neturi išskirtinio skonio, jis kažkoks vandeningas, tik poskonyje atsiranda miežių salyklo užuomazgos.


17/365








"Astravo Ūtos" 5,8 proc. alk. Pastebėjau tokį reiškinį: jei jau aludariai deda karamelinį salyklą, o šiame aluje jo net dvi rūšys (šviesus ir tamsus) tai jo tikrai nepagaili. Pirmu smuiku tiek skonyje tiek aromate groja kavos pupelės. Tai kaštonų spalvos, su korėta puta ir gerai gazuotas alus. Saldus karamelinio salyklo kvapas bei skonis. Kaip ir minėjau juntamos kavos pupelės, paskonyje atsiranda ir miežių salyklas. Alus lengvas.

18/365
Pradžiai retorinis klausimas: Kodėl pavadino "Astravo Legendinis"? Juk darykla įsikūrė palyginti visai neseniai.  Įdomu būtų išgirsti marketinginę pasakaitę. Na tiek jau to, dabar apie alų. Aukso spalvos su korėta puta. Kvape jaučiasi lengvas apynių kartumas. Vandeningas, gazuotas alus, kurio skonyje persimaišė rūgštumas su karamelės saldumu.  Vienu žodžiu paprastas kaip dvi kapeikos alus.

1 komentaras:

  1. This is my first time i visit here. What an amazing post. i like it so much :)
    This site is so useful. I think this is a active site. I like to promote my link there.
    To made traffic on my site, this is a perfect site. So I like to share my link there.
    Please visit my site and give like, comment & share.
    My site link is:
    https://royalbangali.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/groups/1930403440374075
    https://www.youtube.com/channel/UCvb6gvLwHuXRrenMrzbwd8A?view_as=subscriber
    https://twitter.com/bangali_royal

    AtsakytiPanaikinti